Sporte të tjera

Vajzat e Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti” të parat në garat rajonale në pingpong

Read More...

Sporte të tjera

Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” i pari në garat rajonale në shah

Read More...

Sporte të tjera

U certifikuan edhe 20 trajnerë të rinj të badmintonit

Read More...

Sporte të tjera

KGJ ”Halil Alidema” dhe trajneri shpallën ndër më të mirët për vitin 2020 nga DKRS-ja e Vitisë

Read More...

Sporte të tjera

Klubi i Gjimnastikës “Halil Alidema” vlerësohet nga Federata për rezultatet e arritura

Read More...

Sporte të tjera

Nusret e Kaula Haziri kampionë të bowlingut

Read More...

Sporte të tjera

Gjimnastet e Klubit “Halil Alidema” shkëlqejnë në Kampionatin e Kosovës

Read More...

Sporte të tjera

Babë e bijë të pa konkurrencë në bowling

Read More...

Sporte të tjera

U përmbyll gara e motoçiklizmit

 

Read More...

Sporte të tjera

Gara atraktive e motoristëve rikthehet në Stanishor të Gjilanit

Read More...