Sporte të tjera

Po mbahet Mbledhja e 57-të vjetore e Delegatëve të Federatës Evropiane të Badmintonit, pjesëmarrëse edhe Kosova

Në Budapest të Hungarisë po mbahet Mbledhja e 57-të vjetore e Delegatëve të Federatës Evropiane të Badmintonit, ku në mesin e tyre është edhe Federata e Badmintonit e Kosovës, e kryesuar nga Kryetari i kësaj federate, Lulzim Haziri dhe sekretari i Përgjithshëm, Blerim Sylejmani.

Federatën tonë e presin shumë risi nëë të ardhmen.

You Might Also Like