Te ndryshme

Edhe një herë Ahmedin Shkriel e qet nga binarët presidentin serb Vuçiq

Read More...

Te ndryshme

U nda nga jeta pedagogu, Nexhmedin Selimi

Read More...

Te ndryshme

Vdiq në moshën 78 vjeçare, Prof. dr. Halit Halimi

Read More...

Te ndryshme

Zvarritjet në drejtësinë civile prodhojnë pasoja fatale për qytetarët që marrin drejtësinë në duart e veta

Read More...

Te ndryshme

Sulltan Bislimi ka nevojë për ndihmën tonë

Read More...

Te ndryshme

Shpenzimet e ministrave e ministrive dhe zyrtarëve të kabineteve ne Qeverine Haradinaj

Read More...

Te ndryshme

Sot është nënshkruar vendimi për Procedurën dhe Kriteret e Lëshimit të Lejes së Qëndrimit për të Huajt

Read More...

Te ndryshme

Shqiptarët për Biden: Në përkrahje të mikut historik të kauzës sonë kombëtare

Read More...

Te ndryshme

Ftojmë Kuvendin e Kosovës të procedojë me përzgjedhjen e Komisioneres për Informim dhe Privatësi

Read More...

Te ndryshme

Në 29 vjetorin e themelimit, PAD-i (SDA) Sanxhakut miratoi platformë për zgjidhjen e statusit të Sanxhakut

Read More...