Te ndryshme

Kryetari i Këshillit të Bizneseve të Rajonit të Gjilanit Arsim Vranovci u takua me personin i cili ndihmoi në njohjen e Republikës së Kosovës nga shteti i Izraelit, David Ungar-Klein

Read More...

Te ndryshme

Pep’s Taverna me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, sjell për ju ofertën e pasur të darkës së Iftarit

Pep’s Taverna me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, sjell për ju ofertën e pasur të darkës së Iftarit.
Menyja përmban 3 oferta me çmime të arsyeshme! Kontakti: 045-292-333, 045-320-333, 044-396-263

Read More...

Te ndryshme

Ilmi Mustafa: AAK po rritet e po zgjerohet në Gjermani

Read More...

Te ndryshme

Pep’s Taverna me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, sjell për ju ofertën e pasur të darkës së Iftarit

Pep’s Taverna me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, sjell për ju ofertën e pasur të darkës së Iftarit. Menyja përmban 3 oferta me çmime të arsyeshme! Kontakti: 045-292-333, 045-320-333, 044-396-263

Read More...

Te ndryshme

Wolf Group GmbH

Read More...

Te ndryshme

“Wolf” GmbH fillon bashkpunimin me “Wiessco” dhe “Blakaj Platrerie”

Read More...

Te ndryshme

Pep’s Taverna me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, sjell për ju ofertën e pasur të darkës së Iftarit

Pep’s Taverna me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, sjell për ju ofertën e pasur të darkës së Iftarit. Menyja përmban 3 oferta me çmime të arsyeshme! Kontakti: 045-292-333, 045-320-333, 044-396-263

Read More...

Te ndryshme

Wurz Design nga Austria me projekt të madh në Kosovë për Qendrën e Trajnimit për Siguri Rrugore

Read More...

Te ndryshme

Ukë Blakaj: AAK-ja po rritet e po fuqizohet çdo ditë në diasporë

Read More...

Te ndryshme

Ilmi Mustafa: Nuk e harrojmë vendlindjen, mërgata është e interesuar të investojë në Kosovë

Read More...