LAJME

Drita fituese e turneut “Ismet J. Ramadani”

Rezultatet e ndeshjes
Gjysemfinale
KV DRITA – KV Ferizaj 2-0
Finale
KV DRITA – KV Skenderaj 2-0
MVP: Lojtari i turneut u zgjodhe Rukije MUJA.
Fituesi u shperblye me Kupe dhe gjithashtu tri vendet e para u shperblyen me medajle
🥇 KV DRITA
🥈 KV SKenderaj
🥉 KV Ferizaj

You Might Also Like