LAJME

Kadriu: Të arriturat në Shqipëri e Kosovë, Luginë e Maqedoni bazën e kanë te ata që u flijuan për liri

Shqiptarët gjithandej trojeve etnike, sot përkujtuan sakrificën e heronjëve, martirëve e dëshmorëve te kombit. Krejt të arriturat në Shqipëri e Kosovë, Luginë e Maqedoni, bazën e kanë në mundin, përpjekjet dhe flijimin e atyre të cilët fituan pavdekësinë dhe u bënë pasuri historike e kombit tonë.

Nderimi e respekti, lavdia e kujtimi për martirët, heronjtë e dëshmorët, bëhet veç duke i zhvilluar e ndërtuar, vetëdijësuar e integruar shqiptarët dhe shtetet shqiptare. Lavdia u takon të rënëve, ndërsa krenaria neve të gjallëve që jemi bashkëkombas te atyre.

Rexhep Kadriu

You Might Also Like