Futboll

Fidan Gërbeshi pozitiv në covid19, Bujar Shabani i qëndroi afër

Njoftim nga FC Drita

Formacioni zyrtarë

FC DRITA vs INTER de’Escaldes

Per fatin tone te keq mungojne: Fidan Gerbeshi i cili ne testimin e fundit ka rezultuar pozitiv dhe Bujar Shabani i cili ka rezultuar Negativ, por per shkak te kontaktit me Fidanin, eshte kerkuar nga Uefa qe te vetizolohet.

#RoadtotheChampionsLeague
#KrenariaeQytetit

FC DRITA⚪️?

You Might Also Like