Futboll

Garat në Ligën e Tretë të Futbollit fillojnë më 7 dhe 8 mars

Garat në Ligën e Tretë do të Futbollit fillojnë më 7 dhe 8 mars. Kjo është e bërë e ditur nga Federata e Futbollit të Kosovës, e cila ka mbajtur mbledhjen e saj dhe ka caktuar orarin e garave.

Një gjë të tillë e ka bërë të ditur edhe Toni Miftari, sekretar i Klubit të Futbollit Uniteti.

You Might Also Like