Gjilan

Haziri: I infektuari me covid19 është person kontakti nga një familje që ka qenë e infektuar më herët

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike na njoftoi për një rast të ri të infeksionit me #Covid19, në Përlepnicë. Por, lajmi i mirë është që i prekuri është person kontakti me familjen që ka qenë e infektuar më herët. Pra, nuk kemi burim të ri të infeksionit, por që duhet pasur kujdes dhe assesi nuk duhet pasur kontakt me 27 personat që aktualisht janë në vetizolim.

Ndërkohë, meqë janë hapur xhamitë, apeloj që nesër, në ditë xhumaje, t’i respektoni në formë strikte rekomandimet e IKSHP. Vetëm duke qenë lojal në rekomandimet e profesionistëve, e preventojmë përhapjen e #Covid19. Ju faleminderit shumë!

You Might Also Like