Gjilan

Haziri: Lajm i mirë është që në Gjilan i kemi 68 të shëruar

#ditën e 256-të, lajmi i mirë është që në Gjilan i kemi 68 të shëruar nga #COVID19. Gjendja e përgjitshme është kjo: nga 6289 teste, 2363 kanë rezultuar pozitivë, 1716 janë shëruar, 68 persona kanë vdekur, 519 raste i kemi aktive, 78 në hospitalizim dhe 158 mostra në pritje. Apeloj që t’iu përmbaheni tri postulateve për mbrotje nga infeksioni: maska, distanca dhe larja e duarve!

You Might Also Like