Futboll

Intelektualët kanë gjetur vend të mirë për të përcjellë ndeshjet

Pandemia covid19 po ua pamundëson përcjelljen e ndeshjeve, por Intelektualët, tifozët më të flaktë të Dritës kanë gjetur një mënyrë të mirë për t’i përcjell ndeshjet. Ata po ngjiten në Shkollën e Muzikës dhe prej aty po I përkrahin futbollistët e Dritës, të cilët këtë besim po ua kthejnë me fitore të njëpasnjëshme.

Edhe sot Intelektualët ndeshjen e përcollën prej aty, kurse edhe sot Drita fitoi, kësaj radhe ndaj Ferizajt me rezultat 2:0.

You Might Also Like