Sportet me dorë

Ja si u votua në përzgjedhjen e më të mirëve në volejboll

Komunikatë e KV Drita – Gjilan
 
Zgjedhje e me te mireve per vitin 2020 – PRENGA me e mira ne Kosove
Ne ambientin e shkelqyer te Universitetit AAB pikerishte ne Teatrin “Faruk BEGOLLI” Federata e Volejbollit e Kosoves zghedhe Laureatet e vitin 2020.
Me te mirat ishin pikerishte shumica e vajzave qe tani jame te ekipi jone.
Formacioni me i mire i vitin qe posedon 7 lojtare ishte dominuar nga komplet lojtaret qe aktyalishte jane te Drita jone ku ishin 6 lojtare nga formacioni i Drites neper pozita te ndryshme.
Formacioni me i mire u Vitit 2020 ishte:
Pranuese 1 – me 66 pikë
Adelajda PRENGA – Kapitenja jone qe nuk kishte si te mungonte e cila te Drita eshte nga viti 2012
Pranuese 2 – me 55 pikë
Rukije MUJA – Lojtarja nga Drenasi ku hapat e pare i mori te KV Feronikeli per te vazhduar te KV Skenderaji e cila vitin 2019 ishte zgjedhur lojtarja me e mire. Rukija kontribut me te madhe gjate vitit 2020 dha per KV Skenderaj duke e quar ekipin ne finale kurse KV Drites ku gjjndet akoma ju bashkangjite ne shtator 2020.
Bllokuese 1 – me 42 pikë
Elvira BJRAKTARI – Shtatelartja nga Skenderaj e cila morri me se shumti vita per kete pozite. Elvira eshte lojtari nga shkolla e KV Skenderaj ku gjitheashtu edhe Elvira vitin 2020 dha nje kobtribut shume te madhe te KV Skenderaj duke e. Kaluar ekipin me finale te Play-Off kurse Drites tone ju bashkangjite ne shtator 2020 ku gjindet akoma.
Korrektore – me 39 pikë
Dhurata SYLEJMANI – Lojtarja Ferizajase nga KV Kastrioti qe u bashkangjite me ne ne shtator 2020 dhe eshte duke shkelqyer ku ne derbin e fundit qe Drita jone e dominoje ishte edhe lojtare e ndeshjes. Dhurata ishte phese e KV Kastriotit nga fillimet e saj deri ne shtatorin 2020 duke qene nje nga kryesoret te ky ekip.
Pasuese me 37 pikë
Blinera JAHA – Pasuesja Dritase dominuese ne Kosove ku u peqlye edhe nga te gjithe trajneret e ekipeve thera dhe u votua per te qene me e mira e vitin 2020 per poziten e vet!
Libero me 27 pikë
Fjolla HYSENI – Libero e rregullte e kombetares Kosoves, liberoja dominuese ne kampionatin e Kosoves qe udheheq mbrojtjen e frikshme te Drites.
Kurse me e mira nga te mirat ishte:
Adelajda PRENGA Lojtarja e vitit 2020 e cila u votua me se shumti nga te gjitha duke e vleresuar per me te miren kete vite.
FVK zgjodhi edhe lojtaret shperthyese gjate vitit 2020 me qmimin “Breakthrough 2020” ku ne mesin e te zgjedhurave nuk mund te mungonte 12 vjeqarja nga Drita Megi BISLIMI qe ishte titullare ne shume ndeshje te Drites.
Me PostMortum u nderua edhe nje anetare nga Drita qe me nuk gjindet ne mesin tone z.Agim ILAZI qe ndroje jete kete vite, per marrjen e plakos PortMortum ishte djali Genc Ilazi dhe mbesa Etna Ilazi.
Embelesiren e lejme gjithmon ne fund ku falemderojme FVK-ne ku nderoj dhe zgjodhi Preisentin tone z. Jakup SHABANI puntor sportiv per vitin 2020 ku pa ndihmen e tij ishin te pamundura sukseset tona. Shabani eshte me meritori per te gjitha sukseset e Drites dhe njeherit krijimin e nje ekipi prej me te mirave qe ka Kosova! Faleminderit PRESIDENT.

You Might Also Like