Teatër

Ka ndërruar jetë Raif Haziri – Spira

Në njoftimin e Teatrit të Gjilanit thuhet:

Me pikëllim të thellë morëm lajmin se është ndarë nga jeta kolegu dhe miku ynë Raif Haziri.

Raifi ishte organizator dhe inspicient i Teatrit të Giilanit i cili deri në momentet e fundit të jetës së tij me dashuri e përpikshmëri i shërbeu insititucionit.

Në emër të teatrit tonë, familjes së të ndjerit dhe gjithe kolegëve, ju shprehim ngushëllimet më të sinqerta për vdekjen e më të dashurit tonë!

Lamtumirë, Spiro!

You Might Also Like