LAJME

Karaqevasit kërkojnë që në bisedimet Kosovë-Serbi të trajtohet problemi i brezit kufitar

 

Banorët e brezit kufitar i kanë dërguar një letër të hapur në formë kërkese, institucioneve të Kosovës, duke ia bërë sërish me dije se kjo pjesë e Kosovës nuk ka tokë për të falur dhe se të gjitha institucionet që marrin pjesë në këto bisedime, një gjë të tillë t’a bëjnë publike në tryezën e bisedimeve.

You Might Also Like