Sportet me dorë

KB Drita në finale të play-of

Klubi i Basketbollit Drita ka shënuar fitoren edhe në ndeshjen e dytë në ballfaqim me Lipjanin dhe ka siguruar finalen e play-off, ku do të përballet me ekipin pejan Borea, i cili nuk diti për humbje në këtë kampionat.

Ekipi që zë vendin e parë, në mënyrë të drejtpërdrejtë do të rangohet në elitën e basketbollit kosovar, derisa ekipi që zë vendin e dytë do të luaj ndeshje barazhi.

Fazli Fazliu, kryetar i KB Drita ka dalë me një mesazh në facebook, ku ka theksuar:

“Qytetarë të Gilanit të respektuar adhurues të Kb ës në ndeshjen mbrëmjes Klubi Basketbollit Drita bëri paraqitjen më të bukur të sezonës i falëmderoj lojtarët që dhanë nga vetja 100% për të arritur në finale, falëmderoj stafin e Klubit ku me punën e tyre të pa shmangëshme po vjen në konsideratë rezultati të cilin po e kerkojmë të gjithë: KB DRITA meriton përkrahje,financiare,nga qyteti ku operojnë biznese të mëdha në qytetin tonë ku nuk mungojnë as sukseset e ty…”.

You Might Also Like