Sportet me dorë

KV Drita merr edhe tri pikë të reja

KV “Fushë Kosova” – KV DRITA 1-3

(19:25, 25:21, 18:25, 20:25)

Lojtar i Ndeshjes: Megi BISLIMI: 20 pikë (20 sulme me 38%)

KV DRITA

Megi BISLIMI: 20 pikë (20 sulme me 38%)

Adelajda PRENGA: 12 pikë (11 sulme me 41% dhe 1 bllok)

Fjolla SHABANI: 11 pikë (8 sulme me 44%, 2 shërbime dhe 1 bllok)

Loresa AVDYLI: 10 pikë (5 sulme me 20% 3 shërbime dhe 2 bllokada)

Vesa SHABANI: 8 pikë (7 sulme me 28% dhe 1 bllok)

Blinera JAHA: 3 pikë (1 sulm me 25% dhe 2 bllokada)

You Might Also Like