ARSIMI

Kërkohet nga punëtorët arsimorë që të vaksinohen

Duke u bazuar në gjendjen e krijuar me rritjen e numrit të të infektuarve me COVID-19, mbështetur në masat në fuqi, dhe masat e paralajmëruara nga Qeveria, ju vemi në dijeni që jeni të obliguar që të vaksinohen të gjithë punëtoret arsimorë, përfshirë stafin administrativ dhe teknik. Përmes drejtorëve të shkollave t’i njoftoni punëtoret arsimorë, stafin administrativ dhe teknik, që të vaksinohen në mënyrë që me fillimin e vitit shkollorë të jenë të gjithë të vaksinuar.

 Sipas paralajmërimit të masave nga Qeveria e Republikës së Kosovës të gjitha gjasat janë që punëtoret arsimor të pa vaksinuar të mos kenë të drejtë qasje në hapësirat shkollore.

Qendra Operative Emergjente Gjilan!

 

You Might Also Like