LAJME

Kërkojnë kyçjen e Vitisë në autostradën Prishtinë-Shkup përmes Gërlicës  

 Kuvendi Komunal i Vitisë ka mbajtur sot një seancë të jashtëzakonshme në të cilën me deklaratë të bashkarisht pa dallim nga subjekti politik,  kanë kërkuar kyçjen e Komunës së Vitisë në autostradën Prishtinë-Shkup përmes Gërlicës dhe për këtë kërkuan që për këtë kyçje të parashihet edhe ndarja e buxhetit për vitin 2020. Këtë deklaratë e ka mbështetur edhe Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti.Aziz Zuka

 

You Might Also Like