Sportet me dorë

Këtë të shtunë zhvillohet derbi lokal i hendbollit

 

Këtë të shtunë, në Palestrën e Sporteve “Bashkim Selishta – Petriti” në Gjilan do të zhvillohet derbi lokal i hendbollit ndërmjet Dritës së Gjilanit dhe Zhegrës. Pikët janë të nevojshme për të dyja ekipet, kurse nuk kanë munguar as thirrjet nga të dy ekipet që shikuesit e tyre të jenë sa më në numër.

Një thirrje shikuesve të saj i ka bërë Klubi i Hendbollit Drita, në të cilën është thënë:

 

Drita ka nevojë për JU!

Këtë të shtunë me fillim nga ora 17:30 do zhvillohet derbi lokal ndërmjet Klubit Hendbollistik “Drita” dhe Klubit Hendbollistik “Zhegra”.

Pikët janë tejet të vlefshme pasi mundësojnë për tu futur në zonën e play off-it dhe më pas për të luftuar për titullin kampion.

Drita aktualisht ndodhet në pozitën e katërt me 22 pikë, ndërkohë Zhegra në pozitën e pestë me 19 pikë.

Ardhja juaj është motiv shtesë për NE!

You Might Also Like