Sportet me dorë

Drita – Skenderaj, ndeshje që përcakton finalistin në volejboll

Ballafaqimi ndërmjet Dritës dhe Skenderajt, që luhet këtë të mërkurë me fillim në ora 13 në Palestrën e Sporteve “Bashkim Selishta – Petriti” do të përcaktojë se cila ekip do të jetë në finalen e madhe me M-Technologie, e cila praktikisht e ka siguruar finale dhe sipas të gjitha gjasave do të startojë nga poyita e parë, ngase Kastrioti i ka humbur të gjitha gjasat për të qenë në finale.

Dy ekipet e para do të luajnë në finale, kurse ekipi që yë vendin e parë do të ketë përparsinë e terrenit vendas.

Në ndeshjen e fundit para finales zhvillohen përballjet:

Drita – Skenderaj

M-Technologie – Kastrioti

 

Tebela

M-Technologie 10 pikë

Skenderaj           8 pikë

Drita                      8 pikë

Kastrioti               4 pikë

You Might Also Like