LAJME

Këto janë masat kufizuese anti – Covid që janë ndërmarr sot nga qeveria e Kosovës

NJOFTIM
Masat kufizuese anti – Covid që janë ndërmarr sot nga qeveria e Kosovës.

1. Maskat janë obligative me të dalur nga shtëpia ose banesa.

2. Orari i qarkullimit për Gjilanin dhe disa komuna të tjera fillon nga ora 05:00h – 21:00h.

3. Mbyllen çerdhet private dhe publike!

4. Nuk lejohen aktivitetet kulturore sportive e rekreative në hapësira të mbyllura, ( gym-at) etj.

5. Mbyllen Tregjet e kafsheve dhe automjeteve

6. Pezullohen ceremonitë fetare!

7. Ndalohet grumbullimi i më shumë se 5 personave në sheshet publike dhe parqe!

8. Personat e moshuar dhe ata me sëmundje kronike mund të dalin vetëm në mëngjes nga ora 05:00h-10:00h dhe nga ora 18:00h-21:00h.

Pa panik por me kujdes, mbaj distanc, pastro duart, vendos maskën, bashkërishtë ja dalim!

You Might Also Like