Sporte të tjera

Klubi i Gjimnastikës “Halil Alidema” knaqi mërgimtarët kamenicas me përformancë

Edhe pse ndodhemi në kohën e pushimeve verore Klubi i gjimnastikës ” Halil Alidema”” është aktiv duke qfaqur programet e tija dhe duke përformuar nëpër evente të ndryshme.

Së fundi ky klub i ftuar nga organizatori Drejtoria për Kulturë ,Rini dhe Sport i Kamenicës, që ka organizuar pritje për mërgimtarët e kësaj komune, në qendër të këtij qyteti ka qfaq një program të duke përformuar paraa një numri të madhë të mërgimtarëve dhe qytetarëve të kësaj komune ku voglushet gjimnaste të këtij klubi, me programin që zgjati 30 minuta me akrobacionet e tyre knaqën publikun.

Profesori Hazir Alidema,udhëheqës i këtij klubi u shpreh se është i knaqur me përformancën e tregur të voglusheve të tij, e se përformanca ishte në nivel të lartë dhe u prit shumë mirë nga të pranishmit tregon fakti se me duaartrokitjet e tyre i “detyruan” voglushet që sërish për herë të dytë të paraqitën ne parket dhe të reprizojn programin e tyre.

Do theksur se tash një kohë të gjatë me këto 30 voglushe po punojnë Hazir Alidema dhe Ard Kryeziu trajner.A.Zuka

 

You Might Also Like