Viti

Kryetari Haliti priti në takim lamtumirës drejtorin e deritanishëm të DBZHR-së, Veton Ademi

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtor dhe të tjerë, kanë pritur sot në takim lamtumirës Veton Ademin, i cili për 5 vite rresht, ka udhëhequr me shumë sukses Drejtorinë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Viti.

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti i ka ndarë një mirënjohje z. Ademi për punën dhe përkushtimin e tij të bërë në Drejtorinë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural.

E z. Ademi falënderoj të gjithë bashkëpunëtorët e tij si të qeverisjes komunale por edhe zyrtarët komunal të cilët kanë bashkëpunuar me të derisa ai udhëhiqte DBZHR-në dukes shtuar se ishte për te një privilegje dhe nderë të bashkpunoj me të gjithë në Viti.

Ndryshe, shumë shpejt do të bëhet me dije se kush do të udhëheq këtë drejtori.Aziz Zuka

You Might Also Like