Futboll

Ky lojtar i Dritës vazhdon kontratën edhe për dy vite

Kapiteni ARDIAN LIMANI ka vazhduar bashkepunimin me FC Drita dhe keshtu do te jete me klubin bardh e kalter deri ne vitin 2022.

Drejtori i pergjithshem i klubit, Feti Murseli eshte shprehur tejet i lumtur pas arritjes se marreveshjes pasi qe sipas tij, Ardi eshte lojtar kyq i ekipit dhe kapiten tash e tre vite dhe kjo e tregon perkushtimin qe Ardi ka per klubin e tij te zemres.

You Might Also Like