Viti

Në Viti shënohët Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

Në Viti, sot me një aktivitet rasti, është shenuar 20 Nëntori – Dita Ndërkombëtare e Fëmijve e për nder të kësaj dite Fatbardha Emini, Drejtoreshë e Arsimit në Viti së bashku me përfaqësues të Qendrës Rinore të Vitisë, në krye me Donjeta Sadikun, kanë vizituar nxënësit me nevoja të veçanta në klasën e bashkangjitur që gjendet në shkollën fillore të mesme të ulët “Bafti Haxhiu” në Viti.

Gjatë kësaj vizite, ktyre nxënësve u janë dhuruar nga Qendra Rinore e Vitisë veshje dimërore si kapela, shalla dhe doreza si

dhe gjëra të tjera. Në këtë vizitë ato i uruan nxënësit në shënimin e kësaj dite pore edhe suksese në mësime.Aziz Zuka

You Might Also Like