Sportet luftarake

Nëntë karateistë gjilanas përfaqësojnë Kosovën në Kampionatin Evropian për të rinj në Aalborg të Danimarkës

Nëntë ( 9 ) – të Karateistë Gjilanas, Përfaqësojn Kosovën në Kampionatin Europian për Kadetë, Juniorë & U21 i cili do të mbahet nga data 8 – 10 Shkurt 2019 në Aalborg të Danimarkës. Pas përgatitjeve intenzive dhe rezultateve të treguara në Kampionatin e Kosovës, i cili është mbajtur më 19 Janar, Gjilanin e përfaqëson kjo përbërje…

1. Hatigje Zejnullahu

2. Vesa Ibrahimi

3. Vlera Qerimi

4. Betim Maliqi

5. Endrit Beka

6. Omer Sahiti

7. Dren Hajdari

8. Shpresim Shabani

9. Benjamin Shabani

Gjithashtu në këtë përbërje janë edhe Trajnerët;

1. Shkelzen Balaj

2. Agron Tosuni

3. Blerim Hajdari

Për Portalin – Kryelajmi.com Alban Beqiri.

You Might Also Like