Sportet luftarake

Gjilani me plot garues në evropianin e karatesë për të rinj

Në Stamboll të Turqisë nga data 29 maj deri me 02 qershor, do të mbahet kampionati Ballkanik i karates shkruan Radio Star.

Qytetin i Gjilanit, do të përfaqësohet me 14 garues nga mosha 8 deri 13 vjet, kurse Kosova do të ketë në 70 garues komplet në këtë kampionat.

Më posht do të sjellim listën e garuesve nga Gjilani dhe do të jenë tri klube të karates të cilat janë pjesëmarrëse:

Në Stamboll të Turqisë nga data 29 maj deri me 02 qershor, do të mbahet kampionati Ballkanik i karates shkruan Radio Star.

Qytetin i Gjilanit, do të përfaqësohet me 14 garues nga mosha 8 deri 13 vjet, kurse Kosova do të ketë në 70 garues komplet në këtë kampionat.

Më posht do të sjellim listën e garuesve nga Gjilani dhe do të jenë tri klube të karates të cilat janë pjesëmarrëse:

K.K.AS – 6 Garues:

1. Daris Rahimi
2. Bora Gagica
3. Xhan Ilijazi
4. Erina Sherifi
5. Buron Nuhiu
6. Tara Hajrullahu

K.K. Agim Ramadani – 4 Garues:

. Mal Hajrullahu
2. Amar Daku
3. Amra Demaj
4. Tuana Bilalli

K.K.Drita – 4 Garues:

1. Fron Mustafa
2. Idea Haziri
3. Nadon Hajdari
4. Eror Haziri

Alban Beqiri – Selektor i kombetares se Kosoves Grupmosha & U14!

You Might Also Like