Sporte të tjera

Nusret e Kaula Haziri kampionë të bowlingut

Ju sjellim dy profile shembuj të sportistëve gjilanas, babë e bijë kampionë në Bowling.
Nysret Haziri dhe Kaula Haziri janë kampionë në fuqi për edicionin 2019/2020 në të dyja kategoritë, ndërsa në kampionatin elitar të bowlingut për edicionin 2020/21 kanë përfunduar sezonin vjeshtor në vendin e parë në kategoritë përkatëse.
Nysret Haziri edhe trajner i Bowlingut tregon se sporti S’KA GJINI dhe se vajzat ja kanë dalë në bowling, duke qenë konkurruese por edhe triumfuese ndaj djemëve.
Këtë deklaratë e konfirmojnë fuqishëm sukseset e vajzës së tij, një yll në ngritje dhe sportiste me perspektivë, Kaula Haziri.
Kjo video u realizua në kuadër të projektit “Barazia gjinore në sport”, që po implementohet nga OJQ “Gruaja Hyjnore” dhe mbështetet nga Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport.
Nysret Ceti Haziri

Kaula Haziri

Shikoni videon e mëposhtme:
https://www.facebook.com/102820284472934/videos/731565951079757

You Might Also Like