Sportet me dorë

Orkida Terpollari në KV DRITA

Klubi i Volejbollit Drita ka bërë goditjen e parë në këtë afat kalimtarë me lojtaren Orkida Terpollari 19- vjeçare e cila nga sot do të jetë pjesë e Kampionit të Kosovës gjegjësisht në klubin  KV DRITA, pasi që edhe zyrtarisht u përfunduan të gjitha procedurat e regjistrimit.

Duke ju falënderuar presidentit të KV Drita Jakup SHABANI ekipi fillon merkaton në radhët e veta dhe Orkida është dhurata e parë për këtë fundvit për KV Drita.

Sot në zyrat e Klubit lojtaren në fjalë e prezantoi drejtori Florent HAZIRI dhe kryetrajneri Lorik ILAZI.

Orkida volejbollin e filloi te ekipi i Tiranës për të kaluar mandej për dy vjet tek Partizani Tiranës dhe tani te Drita.

Qëllimi i ekipit është të filloj të përgatitet për arritjen të gjitha trofeve dhe të vazhdoj drejt titullit të 5-të Kampion.

 

You Might Also Like