Futboll

Për fatin e ndeshjes Drita – Lindfield do të vendos Organi i Apelit të UEFA

Ka perfunduar mbledhja e mbajtur nga komisioni diciplinor per rastin e ndeshjes se anuluar te klubit tone me ekipin e LINFILD FC.

Komisioni i diciplines ne baze te argumenteve dhe rrethanave te krijuara per kete takim, nuk ka mundur te vendos dhe kete qeshtje e ka drejtuar ne instancen e Apelit te UEFA-se.

Ne vendim thuhet:
“Duke pasur parasysh rrethanat urgjente të kësaj çështje, të cilat mund të kenë një ndikim të rëndësishëm në drejtimin më të lehtë të Ligës së Kampionëve të 2020/21 UEFA dhe bazuar në nenin 29 (3) të Rregullores së Disiplinës të UEFA-s, dëshiroj t’ju informoj se unë kam vendosur që këtë çështje t’i drejtohem direkt Organit të Apelit të UEFA-s për një vendim”

Data e vendimit nga organet e Apelit te Uefa-së nuk eshte bere e ditur!

You Might Also Like