Gjilan

Qendra e ka në qendër të vëmendjes ndryshimin që po vjen pas 6 tetorit

Lëvizja Vetëvendosje në Gjilan, vazhdon të mbajë takime mobilizuese me qytetarë të komunës së Gjilanit. Në këtë takim prezent ishin edhe kandidatët për deputetë, Nevzad Isufi, Arbëresha Kryeziu-Hyseni dhe Ismajl Kurteshi.

Kandidatër për deputetë nga komuna e Gjilanit, bashkëbiseduan me qytetarët dhe dëgjuan hallet e tyre të cilat po i brengosin ata kohëve të fundit. Ata shprehën gadishmërinë e tyre për të bashkëpunuar bashkë me qytetarët dhe të jenë sa më afër qytetarit.

Qendra e ka në qendër të vëmendjes ndryshimin që po vjen pas 6 tetorit

You Might Also Like