Futboll

Reagim: Në emër të SC Gjilani mund të flas vetëm Florim Zuka

REAGIM:

Sport Club Gjilani, me anë të kësaj shkrese dëshiron të qartësoj situatën e krijuar së fundëmi nga kryetrajneri i Llapit, z.Tahir Batatina, rreth qështjes së kryetarit të Federatës së Futbollit të Kosovës z.Agim Ademi.

Duam që edhe një herë të theksojmë se skuadra e Gjilanit përfaqësohet nga kryetari, z.Florim Zuka dhe zyrtarët e sajë dhe asnjëherë askush nuk mund që në emër të klubit tonë të flasë pa legjimitetin e SC Gjilanit.

Andaj duam të bejmë të ditur se klubi nuk e mbështet një kërkes të tillë dhe nuk e ka autorizuar askënd të flas në emër të klubit rreth kësaj qështje.

Për ç’do detaj dhe ç’do qëndrim të klubit, do informoheni nga drejtorët dhe zyrtarët e SC Gjilanit.

SC Gjilani
Gjilan, 18 Mars 2020

You Might Also Like