Futboll

SC Gjilani: Kemi ndërprerë bashkëpunimin me dy lojtarë

KOMUNIKATË ZYRTARE
 
Sport Club “Gjilani” njofton se ka ndërprerë bashkëpunimin në mënyrë të dyanshme me futbollistët Erlis Frashëri dhe Jackson Ferreira.
Klubi i falenderon futbollistët për angazhimin dhe kontributin e dhënë duke i’u uruar njëherit suksese në karrierën e tyre sportive.
 

You Might Also Like