Viti

Urimi i kryetarit Haliti me rastin e Festës Kurban Bajramit

Të dashur qytetarë Të nderuar besimtarë myslimanë Kjo festë e çmuar e Kurban Bajramit është simbol vlerave njerëzorë që përçon mesazhin e paqes, tolerancës dhe solidaritetit në mes të njerëzve dhe në veçanti të mbështetjes se njerëzve në nevojë përmes veprave humane.

 

Në prag të kësaj feste të çmuar dua të ju urojë besimtarëve myslimanë festën në fjalë në veçanti bashkatdhetarëve tanë të cilët gjenden kësaj radhe në pushime pranë familjes, natyrisht ky urim është edhe për të gjithë ata që sot nuk janë në vendlindjen e tyre të dashur. Gëzuar festa e Kurban Bajramit!

 

Sinqerisht Sokol Haliti Kryetari i komunës së Vitisë.

You Might Also Like