Viti

Vitia konfirmon mbështetjen e fuqishme për Koalicionin AAK-PSD 100% KOSOVË !

Në kuadër të aktiviteteve zgjedhore që po organizon AAK dega në Viti sonte një aktiviteet I till mobilizues është mbajtur me aktivistët dhe anëtarët e simpatizantët e Nëndegës më të madhe të AAK-së në Viti.Në këtë takim janë prezantuar edhe Kandidatët për deputet të Kuvendit të Kosovës të Koalicionit AAK-PSD 100% Kosovë për deputet të Kuvendit të Kosovës, kanë zhvilluar takim me qytetarët e Vitisë, nëndega e qytetit.Në këtë takim Faruk Nura, Samet Dalipi dhe Salih Salihu, kanë ftuar qytetarët e Vitisë për mbështetje dhe mobilizim për fitoren e madhe më 06 tetor! Dhe kanë maarrë një mbështetje të madhe.
Faleminderit Viti! AAK-PSD 100% KOSOVË – 119
Faruk Nura – 37, Samet Dalipi – 105, Salih Salihu -13. Njofton Zyra pëe informim e Shtabit zgjedhor të AAK Dega në Viti.Aziz Zuka

You Might Also Like