Sportet me dorë

Vajzat dhe Djemtë e ekipit Drita në volejboll, po e lartësojnë qytetin përmes sportit

Krahas ekipit të vashave që dje kanë siguruar finalen e Kupës së Kosovës në Volejboll, një gjë të tillë e ka bërë edhe ekipi i meshkujve, i cili në gjysmëfinale të Kupës në Palestrën “13 qershori” në Suharekë ka mundur ekipin e Suharekës me rezultat të pastër 0:3 në sete.
Jemi munduar që edhe këtë vit të ju gjendemi afër dhe këtë po na e ktheni me fitore!
Deniza Limani, drejtoreshë për Kulturë, Rini dhe Sporte

You Might Also Like