Libri

VJESHTA LETRARE E GJILANIT 2020

Ars Clubi “Beqir Musliu”

G J I L A N

 

 

VJESHTA LETRARE E GJILANIT

17 tetor – 19 dhjetor 2020

 

E organizojnë:

Ars Clubi “Beqir Musliu” në bashkëpunim me Bibliotekën e Qytetit “Fan S.Noli”, Gjilan

 

Veprimtaria e parë letrare

Më 17 tetor 2020, ora 12:00

DY NOVELAT E REJA TË SAZAN GOLIKUT

Vendi: Biblioteka e Qytetit

 

 

Veprimtaria e dytë letrare

Përurimi I romanit të Aziz Mustafës,

MOS E HARRO JAPONINË, SUZANË

Më 31 tetor 2020,ora 12:00

Vendi: Biblioteka e Qytetit

 

 

Veprimtaria e tretë letrare

VEPRA LETRARE E MUSA RAMADANIT

Më 14 nëntor 2020, ora 12:00

Vendi: Salla e Teatrit ose Biblioteka e Qytetit

( kësaj veprimtarie i bashkangjitet edhe DKRS dhe teatri i Qytetit )

 

 

Veprimtaria e katërt letrare

Përurimi i librit me shkrime kritike të dr. Labinot Berishës

QASJE VEPRAVE TË IBRAHIMKADRIUT

Më 5 dhjetor 2020

Vendi: Biblioteka e Qytetit

 

 

Veprimtaria e pestë letrare

PARAQITJA E BOTIMEVE TË VITIT 2020

Nga Shtëpia botuese “Beqir Musliu”

Më 12 dhjetor 2020

Vendi: Biblioteka e Qytetit

 

 

Për Organizatorin: Sabit RRUSTEMI

You Might Also Like