Gjilan

VV zotohet se do t’i përkrah prodhuesit vendorë

Kryetari Alban Hyseni, bashkë me kandidatët për asamble Esra Sadikun dhe Bedri Asllanin, vizituan fabrikën “Konsoni”.
Problemet me kanalizimin, mbeturinat, rrymën etj., ishin disa nga problemet me të cilat përballen ata.
Në qeverisjen komunale të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, prodhuesit vendor do ta kenë përkrahjen e plotë, e sidomos ato kompani, politikë e të cilave është punësimi i grave.
Bashkë do ta zhvillojmë komunën e do ta rrisim punësimin.

You Might Also Like