Gjilan

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, ka inspektuar punimet në dy fshatra dhe qytet, ku po realizohen punimet në kanalizimin

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, ka inspektuar punimet në dy fshatrat e qytetit, ku po realizohen punimet në kanalizimin fekal.

Hyseni ka thënë së është duke u punuar më një ritëm të jashtëzakonshëm në projektin e kanalizimit fekal, i cili është me një gjatësi prej 8290 metrave.

Postimi i plotë:

Ritëm i jashtëzakonshëm i punëve në projektin e kanalizimit fekal Livoç i Epërm – Livoç i Ulët dhe një pjesë e lagjes “Kodra e Thatë” me gjatësi 8290m

You Might Also Like