OPINION

Demarkacioni – keqinterpretim i dokumenteve dhe deklaratave

Ate që e ka pushtetin mos e gjyko nga ajo që thotë, por nga ajo se si e përdor pushtetin.
Monteskie

Shkruan: Ismajl Kurteshi, deputet në Kuvendin e Kosovës

Read More...

LAJME

Ambasadori austriak qëndroi në Gjilan

Read More...

ARSIMI

Gjithçka gati për fillim të mbarë të vitit shkollor

Komiteti i Arsimit në Gjilan, nën udhëheqjen kryesuesit Arben Mehmeti, ka mbajtur mbledhjen e radhës me pikë kryesore të rendit të ditës për parapërgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor 2016/2017.

Read More...

Gjilan, LAJME

Administratë me efikasitet

Periudha verës, ka një fluks më të rritur të kërkesave të qytetarëve për t’u pajisur me dokumente të gjendjes civile, me një efikasitet të shtuar, ka thënë drejtori Nazim Gagica.

Read More...

Gjilan

Gjeodezia me shërbime rekorde

Drejtoria për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë gjatë periudhës, sa ishte një pjesë e madhe mërgatës për pushime, kishte shtim të punëve dhe kërkesave për rregullim të marrëdhënieve pronësore dhe juridike, duke dhënë shërbime në kohë rekorde.

Read More...

Gjilan

U përfunduan 37 shtëpi për të pastrehët

U punua edhe në meremetimin e mbi 40 shtëpive dhe pagesa e qirave për një numër të madh të tjerash.

Read More...

Gjilan

PDK: Intervenoni te varrezat

Partia Demokratike e Kosovës, subjekt në opozitë në Gjilan, ka tërhequr vërejtjen se gjendja në varrezat e qytetit të Gjilanit është e papranueshme nga mbeturinat dhe hapësira tejet e kufizuar për varrimin e të vdekurve, që po bëhet në mënyrën skandaloze, ndërsa institucionet komunale nuk janë të angazhuara aspak për tu kujdesur në mirëmbajtjen e varrezave të qytetit edhe pse janë dhënë disa tenderë për këtë punë.

Read More...

Futboll

Fitore me dy lojtarë më pak

Nëntë lojtarë të Trepçës ’89 dolën të jenë më të fortë se njëmbëdhjetë lojtarë të Gjilanit, ngase ekipi mysafir ia doli që me dy lojtarë më pak të mposht ekipin vendas me rezultat 1:2.

Read More...

Futboll

Humbje që dhemb

Pas ndeshjes Gjilani – Trepça ’89, të cilën e fituan mysafirët 1:2, deklaratat e dy kryetrajnerëve ishin të ndryshme.

Read More...

Futboll

Leotrim Kryeziu i sjell Dritës tri pikë

Drita është kthyer me gjah të plotë duke ngadhënjyer ndaj Trepçës vendase me rezultat minimal 0:1.

Read More...