LAJME

Nexhmedin Bunjaku, gjyqtari që shtatë herë u mor në polici

Përkundër këtyre arrestimeve ai asnjëherë nuk e kishte ndalë veprimtarinë, bile kur kishte marrë urdhër që të lajmërohet në polici, ai në vend të kësaj kishte shkuar në ndeshje ku ishte caktuar për të ndarë drejtësinë dhe sërish aty ishte arrestuar nga policia.

Read More...

Gjilan

Publikohet puna e ekzekutivit dhe legjislativit

Komuna e Gjilanit ka publikuar në versionin elektronik buletinin e radhës për gjashtëmujorin e radhës, i cili është mjaft voluminoz me 160 faqe.

Read More...

OPINION

Pse u ndalua së botuari revista arsimore e padagogjike “Shkëndija”?!

Shkëndija mbeti e vetmja gazetë informative në Kosovë, e cila e përcillte edhe “gjendjen” e arsimit shqip.

Read More...

Futboll

Pajaziti: Nuk shënuam – pësuam

Read More...

Futboll

Batatina: Fituam me lojë taktike

Read More...

Futboll

Gjilani fiton me përmbysje

Read More...

ARSIMI

Viti shkollor nisi mbarë

Gjithçka po shkon sipas planit vjetor të punësm thotë ushtruesja e detyrës së drejtorit të  Drejtorisë së Arsimit, Shqipe Haziri

Read More...

Futboll

Befason Drita

Drita ka befasuar shikuesit e saj në ndeshjen e parë në terren të vet në ballafaqim me Llapin e Podujevës.

Read More...

LAJME

Serbi tenton të vetëvritet

Read More...

Libri

Nuhi Ismajli dhe vepra tregimtare e tij “Ëndrra”

Shkruan: Tefik Selimi

Read More...