Gjilan

PDK-së në Gjilan i shtohen edhe disa të rinj

Komunikatë e degës së PDK-së në Gjilan
Një javë aktive me plotë punë dhe angazhim në degën e PDK-së në Gjilan. Diskutime dhe veprime konkrete për ri-organizimin, ri-strukturimin dhe funksionalizimin e plotë të strukturave tona.
Ardhja e të rinjëve në degën e PDK-së ka vazhduar edhe këtë javë, ku na u bashkuan edhe Yllzoni, Seari, Olti dhe Egesti. Ju faleminderit secilit për besimin dhe përcaktimin për të qenë pjesë e partisë shtetëformuese.

You Might Also Like