Muzikë

Demir Krasniqi – bilbil i këngës shqipe

Read More...

Muzikë

U mbajt Festivali i Këngës për Fëmijë “Dëbora”

Read More...

Muzikë, Show Biz

Këngë e re nga Tarabuka Band & DJ Star dhe Meti Maloku

Read More...

Muzikë

AKV Gjilani shkëlqeu në Burrel

Read More...

Gjilan, Muzikë

Fëmijët impresionojnë kryetarin

Read More...

Muzikë

AKV Gjilani shkëlqen në Bujanoc

Read More...

KULTURA, Muzikë

Shaqa i dorëzon tirqit në muze

Valltari i njohur i anës së Karadakut, Shaqir Rrustemi ia ka dhuruar muzeut të Gjilanit tirqit e tij, me të cilët është prezantuar për 44 vjet me radhë nëpër festivale kombëtare e ndërkombëtare.

Read More...

Muzikë

Gjilanasit argëtohen deri pas mesnate me muzikë rock dhe popullore

Në një atmosferë impozante, me një interesim të paparë të qytetarëve të Gjilanit, është mbajtur mbrëmë gala koncerti rock-popullore, aktivitetet ky në kuadër të Muajit të Mërgimtarëve, i cili organizohet nën përkujdesjen e të parit të Gjilanit, Lutfi Haziri.

Read More...

Muzikë

Koncert për fëmijë të mërgimtarëve

Në kuadër të Muajit të Mërgimtarëve, nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës së Gjilanit, është mbajtur sot një koncert për fëmijë, ku shumë fëmijë që jetojnë në Gjilan dhe në mërgatë u argëtuan me disa pika muzikore të interpretuar nga artistët e rinj.

Read More...