Muzikë

Koncert i muzikës klasike për personat që humbën jetën nga covid19

Nën përkujdesjen e Zyrës së Kryetarit të Gjilanit, të martën në ora 16:30, mbahet koncert i muzikës klasike, në sallën e Teatrit të qytetit, kushtuar 91 qytetarëve të cilët e bumbën betejën me COVID-19.

Koncerti mbahet duke respektuar masat kundër përhapjes së COVID-19 dhe brenda sallës nuk mund të jenë të pranishëm më shumë se 80 persona.

You Might Also Like