Gjilan

Shuarja e dy drejtorive – vendim i gabuar

Read More...

Gjilan

Rrënohet objekti i Agjencionit Pyjor

Kjo ndërtesë i jepte pamje të zymtë shkollës së re të ndërtuar, por tashti si duket kjo do të jetë e kaluar, ngase rrënimi ka nisur këtë të enjte.

Read More...

Gjilan

Në “Ekohigjiena” nuk ka as menaxhment e as investime

Si aksionarë jemi kujdesur gjithnjë në sigurimin e operimit, mirëmbajtjes dhe menaxhimit të sistemit të shërbimeve në kuadër të kompanisë, ka thënë Xhelal Jetishi.

Read More...

Gjilan

Kroi i Sallah Elezit

Kroi i Sallah Elezit

Read More...

Gjilan

Intrigat rreth Eco-Higjiena

Read More...

Gjilan

Jepet prona për xhami në Nasalë e për kishë në Cërnicë

Komiteti për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë (KGJKP), ka miratuar të mërkurën dy kërkesa për lejimin e shfrytëzimit të pronës së palujtshme komunale, njëra për kishën ortodokse në fshatin Cërrnicë dhe tjetra për ndërtimin e xhamisë në fshatin Nasalë dhe i ka rekomanduar në Komitetin për Politikë dhe Financa, për procedurë të mëtejme.

Read More...

Gjilan

Nuk janë të kënaqur me “Eko-higjienën”

Komisioni i Aksionarëve mendon se në këtë gjendje, Komuna e Gjilanit duhet të rishikojë marrëveshjen me partnerin austriak, i cili nuk është treguar aspak bashkëpunues me këtë komision.

Read More...

Gjilan

Ambasada turke 240 pako me mish të kurbanit


Kryetari i Komunës së Gjilait, Lutfi Haziri, ka marrë pjesë sot në takimin e organizuar nga kryetari i Bashkësisë Islame në Gjilan, Naim Aliu, me ambasadoren e Turqisë në Kosovë, Kivilcim Kiliç.

Qëllimi i takimit ka qenë urimi për festën e Kurban Bajramit, derisa me këtë rast janë shpërndarë 240 pako ndihma me mish të kurbanit si donacion prej Amabasadës turke.

Kryetari Haziri theksoi bashkëpunimin e mirë dhe miqësor të komunës së Gjilanit me Ambasadën e Turqisë në Kosovë,  duke e lutur Zotin që të vazhdojnë me aktivitete për të mirën e  dy popujve.

Ndërkaq, nga ana e saj, ambasadorja Kiliç ka thënë se lidhjet e Turqisë me Kosovën dhe Gjilanin në veçanti, janë më shumë se vëllazërore dhe familjare, duke u zotuar se bashkëpunimi do të vazhdoj të intesntifikohet edhe më shumë.

Read More...

Gjilan

Haziri i dërgon telegram ngushëllimi familjes Ramadani

Fetije Ramadani e edukoi Agimin në frymën kombëtare

Read More...

Gjilan

Pajaziti uron Bashkesinë Islame dhe qytetarët e besimit islam

 

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Kryetari i deges së PDK në Gjilan, Zenun Pajaziti, me bashkëpunëtorë, vizitoi sot kreun e Bashkesisë Islame në Gjilan.

Read More...