Gjilan

U takuan kryetarët, nënkryetarët dhe kryesuesit e kuvendeve nga komunat e Kosovës Lindore

Takim i përbashkët me Kryetarë, Nënkryetarë, Kryesues të Kuvendeve e këshilltarë komunalë të Kosovës Lindore
Shumë i lumtur që në prag të 110 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, festës së 28 Nëntorit, u mblodhëm bashkë me përfaqësues të shumtë të trojeve shqiptare, në Gjilan.
Me qëllim të thellimit të bashkëpunimit ndërkomunal dhe shkëmbimit të praktikave e eksperiencave më të mira, Kryetarë, Nënkryetarë, Kryesues e këshilltarë të kuvendeve nga komunat e rajonit Lindje na nderuan me prezencën e tyre dhe gatishmërinë për bashkëpunim në përmirësimin e vetëqeverisjes lokale.
Të ndërtojmë ura lidhëse e të thyejmë muret ndarëse!
Alban Hyseni, kryetar i Gjilanit

You Might Also Like