Viti

Disa nga kandidatët për këshilltarë komunalë të Vitisë nuk i kanë dhënë votë as vetes!

KQZ ka publikuar rezultatet përfundimtare për Asamblenë Komunale të Vitisë, por ajo që duket e çuditshme në këto rezultatet është fakti se ka kandidatë për asamble që kanë zero vota dhe shumë të tjerë që kanë vetëm nga dy tre e deri 5 vota! Dhe kjo lenë të kuptojmë se me cfarë kudrash apo individësh kanë konkurruar për asambletë komunale disa nga subjektet politike të kësaj komune. Më poshtë u prezantojmë listat e plota e votave të kandidatëve nga të gjitha subjektet politike ku lexuesit do të kenë mundësinë që të shohin se kush janë ata.

NISMA – NISMA PËR KOSOVËN

1 RASIM TERZIQI 775 vota (bartës i listës)

4 TASIM HALABAKU 132 vota

3 NJOMZA AZEMI 114 vota

10 BURHAN HALABAKU 109 vota

2 SHEFKI HASANI 100 vota

6 VLORA MUSTAFA 90 vota

5 KORAB ALIDEMI 76 vota

12 QËNDRESË HASANI 43 vota

11 LILAFERE RASHITI 33 vota

8 SHABAN KURTESHI 24 vota

13 LULJETA SHAHINI 9 vota

7 IZJADIN REXHEPI 5 vota

9 ARLINDA AHMETI 1 votë

AKR – ALEANCA KOSOVA E RE

1 BESIM YMERI 654 vota (bartës i listes)

12 HAVUSHE ZUKA 78 vota

2 HAJRUSH HAJDARI 75 vota

9 SHQIPE LUBISHTANI 64 vota

4 FATON JASHARI 56 vota

3 HIDAJETE SHAQIRI 52 vota

7 LIMAN BAJRAMI 47 vota

5 NIJAZI AHMETI 40 vota

11 JAHIR MURSELI 39 vota

8 ARIANIT MISINI 33 vota

6 DHURATA SYLEJMANI 31 vota

10 RESHAT SADIKU 25 vota

17 TEUTA DUBOVA 20 vota

13 VALON NUREDINI 19 vota

18 MEJDI SADIKU 13 vota

19 DORUNTINA DOKAJ 10 vota

14 SHABAN SHABANI 6 vota

15 RAMIZE ASANI 6 vota

16 PETRIT HALABAKU 5 vota

LËVIZJA VETËVENDOSJE!

1 NIJAZI ISAKU 4,376 vota (bartës i listës)

14 SEJDI EMINI 281 vota

2 JAKUP DEMIRI 280 vota

5 REMZI SALIHU 253 vota

12 BAJRAM SOKOLI 251 vota

29 ENVER BAJRAMI 225 vota

10 BURIM SHERIFI 224 vota

6 MIRLINDA SADIKU 182 vota

7 VALMIR IMERI 168 vota

3 LIRIDONA BISLIMI 151 vota

16 LINDITA DEMELEZI 149 vota

15 MENTOR MIFTARI 146 vota

25 ABETARE SYLEJMANI MUSLIU 146 vota

8 SOKOL BAJRAMI 142 vota

27 SUZANA HETEMI 139 vota

26 MUHAMET AVDIU 137 vota

9 BESIANA NUHIU 134 vota

22 KOSOVARE HAZIRI 134 vota

24 HALIL LAMALLARI 129 vota

13 AJTENE KAMBERI 120 vota

19 ARLINDA MURTEZI 118 vota

18 SADAT DRAGOBUZHDA 109 vota

28 PËRPARIM ZEQIRI 102 vota

4 HYSNI ZUKA 101 vota

11 ABIDE OSMANI 99 vota

17 FLORIM SYLEJMANI 90 vota

20 HISNI REXHEPI 55 vota

21 VALON PIRA 49 vota

23 ZEKIR HYSKU 48 vota

LDK – LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

1 NAIM PIRA 7,248 vota (bartës i listës)

4 HASAN ALIU 437 vota

6 VJOLLCA KADOLLI HALILI 416 vota

18 BASRI SYLEJMANI 416 vota

9 VALBONA HAZIRI 391 vota

14 RUFADIJE HALIMI REXHEPI 385 vota

5 ALI BAJRAMI 352 vota

29 AFRIM RAMUSHI 349 vota

3 XHILSIME QAMILI 335 vota

8 NUREDIN LUTFIU 325 vota

2 ZEKIRJA ZUKA 317 vota

15 MUFAIL HALABAKU 312 vota

7 RAMADAN DELIU 304 vota

25 HEKREM HASANI 226 vota

19 TAIBE IBRAHIMI 221 vota

20 ZEJNEPE OSMANI 221 vota

13 BURIM SADIKU 216 vota

12 AJTENE FRANGU 176 vota

10 HAZIR SALIHU 160 vota

11 ILIR UKAJ 159 vota

24 FITIM IMERI 156 vota

28 MIRLINDË XHELILI 149 vota

22 FLORIM BRAHIMI 148 vota

27 GRANIT EMINI 144 vota

17 BESJANA REXHEPI 138 vota

26 ALBIANË HALILI TËRZIU 129 vota

23 ZEKIJE UKSHINI 120 vota

16 AZEM BISLIMI 113 vota

21 XHEMAJL SYLEJMANI 104 vota

AAK – ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS

1 EKREM ABAZI 2,045 vota (bartës i listës)

5 BARDHYL SYLEJMANI 163 vota

2 VEHBI RAMA 156 vota

10 MUHAMET MALIQI 123 vota

7 HALIT ADEMI 122 vota

19 NIKOLLË UKAJ 118 vota

12 VALENTINA HASANI 102 vota

29 ZYMRI ISMAJLI 102 vota

18 HAMIDE SHAQIRI 101 vota

6 BEHARE PIRA 94 vota

9 SARANDA RAMIZI 92 vota

15 FJOLLA SELMANI 78 vota

13 IZER DRAGOBUZHDA 75 vota

17 FITIM REXHEPI 67 vota

14 FEVZI MEMA 62 vota

11 FATMIR EMINI 61 vota

24 FATMIRE BRAHIMI 59 vota

21 FATMIRE NURA 56 vota

4 SADIK ZUKA 55 vota

8 AHMET AGUSHI 55 vota

20 SYLEJMAN QOSAJ 52 vota

3 ALBULENA MISINI 50 vota

28 EROLL BERISHA 50 vota

26 FLAKRON HALABAKU 47 vota

16 ENGJELL AZIZI 44 vota

27 QËNDRESA AZEMI 7 vota

25 MUSAH TERZIU 5 vota

23 ARIF SALIHU 1 votë

22 MUAMET SYLEJMANI 0 vota

OBKD – ORGANIZATA E BALLIT KOMBËTAR DEMOKRAT

1 NEXHAT SHAQIRI 262 vota (bartës i listës)

2 HESET MEHMETI 68 vota

4 FLORIM ZYMERI 35 vota

11 AGRON ALIU 31 vota

3 SHPRESA XHELADINI 23 vota

13 AVGUSTIN ZEFI 16 vota

5 ARBEN IBRAHIMI 15 vota

9 REDIFE TAFA 14 vota

10 RINOR ADEMI 9 vota

16 ENGJ RAMAJ 9 vota

7 ALBAN AVDYLI 5 vota

8 ÇLIRIM DRUGZANI 5 vota

14 SAMET HALILI 2 vota

6 SHERINAZE XHELADINI 1 votë

12 MIRANDA MEHMETI 0 vota

PDK – PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

1 BEKIM AZIZI 4,018 vota (bartës i listës)

10 TAULANT HAXHIU 323 vota

29 BLERINA LUBISHTANI 260 vota

5 SAMET IDRIZI M238 vota

11 AVDI REXHEPI 231 vota

15 IDAJETE PIRA 230 vota

12 SHQIPE EMINI 229 vota

13 ARTON MUSLIU 198 vota

16 BESIM REXHEPI 188 vota

14 KRISTA RAMAJ 178 vota

7 IZER SYLEJMANI 172 vota

4 TAIB ALIDEMI 161 vota

3 ZYRAFETE RAMA 142 vota

2 METUSH BAJRAMI 127 vota

17 NASUF ABAZI 115 vota

9 FATMIRE SHABIU 113 vota

6 HYSE RAMA 107 vota

25 DASHNIM YMERI 107 vota

8 ELVER SINANI M 101 vota

24 ANITA RAMADANI 100 vota

18 VALDETE SAHITI F 90 vota

20 ILIR SEJDIU 86 vota

22 BESIM FRANGU 82 vota

19 HEKURAN AZEMI 80 vota

27 FLORA FERIZI 68 vota

28 HAMIT BEQIRI 65 vota

26 ZYMER HALITI 42 vota

21 ALBANA BAJRAMI 40 vota

23 ARGJENT XHELADINI 28 vota

Ndryshe, bazuar në rezultatet e votave të certifikuara nga KQZ-ja LDK-ja do të përfaqësohet me 10 këshilltarë, nga 6 këshilltarë do të kenë PDK-ja dhe Vetëvendosje, AAK do të ketë dy , AKR 1 dhe Nisma 1 këshilltarë komunalë. Aziz Zuka

 

You Might Also Like