Viti

Edhe institucionet komunale të Vitisë bashkëndjejnë dhëmbje për ngjarjet e fundit në Shqipëri dhe viktimat e termetit

Institucionet komunale të Vitisë, kanë shprehur ngushëllime familjeve të viktimave të tërmetit që ndodhi në orët e hershme të mëngjesit të sotëm. Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, është shprehur se qytetarët e Vitisë, bashkëndjejnë dhembje me familjarët e viktimave dhe të lëmduarve të tërmetit. Njikohësisht, kryetari Haliti u shpreh i gatshëm që krahas nevojave të kërkuara, të i’u dal në ndihmë të prekurve nga qytetet e prekura nga tërmeti.Aziz Zuka

You Might Also Like