Viti

Kryetari Haliti priti në takim përfaqësues nga programi “Kontratat Sociale”- USAID

Kryetari Haliti priti në takim përfaqësues nga programi “Kontratat Sociale”- USAID

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e USAID-it, në krye me Vjendita Avdiu Musliun me të cilët u bashkëbisedua rreth programit “Kontrata Sociale”. Gjatë këtij takimi ata kanë diskutuar për vazhdimin e bashkëpunimit në kuadër të këtij projekti, ku objektivi i projektit është fuqizimi i mekanizmave të pjesëmarrjes qytetare në komunë, duke aplikuar një qasje proaktive përmes aktiviteteve të përbashkëta ndërmjet zyrtareve komunal dhe qytetareve, për të ndikuar që të rritet komunikimi dhe ndërveprimi ndërmjet tyre, për vendimet e përbashkëta me interes për komunitetin.

You Might Also Like