Sportet me dorë

Ky është ekipi më i trofeshëm

Klubi i Volejbollit Drita, ekipi i femrave mund të krenohet se është ndër ekipet më të trofeshme në Kosovë. Ky ekip kaherë kishte bërë emër, që prej se ishte formuar edhe gjatë kohës së okupimit ishte ndër ekipet më të trofeshme në Kosovë, kurse sukseset më të mëdha po i shënon viteve të fundit.

Kështu, ekipi që drejtohet nga dyshja Lorik Ilazi, kryetrajner dhe Valon Zymberi, trajner në 5 vitet e fundit në Gjilan ka sjellë hiq më pak se 14 kupa.

 

Këto janë të arriturat e KV Drita

 

Viti 2014

 

Kupa e Kosovës

 

Viti 2015

 

Kupa e Kosovës

Kupa e FVK-së
Superkupa

 

Viti 2016

 

Kupa e FVK-së
Kupa e Kosovës
Kampion

 

Viti 2017
Kupa e FVK-së
Kupa e Kosovës
Kampion

 

Viti 2018

Kupa e FVK-së
Kampion

Superkupa

 

Viti 2019

Kampion

 

 

You Might Also Like